ua 2018
Home > Destacat > Important crescuda del riu Clariano per l’episodi de pluges

Important crescuda del riu Clariano per l’episodi de pluges

Les pluges del cap de setmana, que en la jornada de diumenge han estat descarregant amb força, estan provocant la crescuda de diversos rius, entre ells el riu Clariano. Per aquest motiu, s’ha demanat la màxima precaució en les localitats per on transcorre el riu, sobretot en aquelles zones properes a ell, com és el cas de la Cantereria a Ontinyent.

El motiu de la crescuda és l’abundant pluja que s’està registrant en les últimes hores tant als municipis com en el naixement dels rius Clariano i Serpis, a la Serra Mariola. Així, en l’estació del Càmping de Mariola a Bocairent s’han registrat, segons dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia, AVAMET, 148,6 litres per metre quadrat durant el dia de hui.

Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha comunicat, al voltant de les 23:30 hores de la nit, que les intenses pluges obliguen a tallar el Carril i el Camí Vell de Xàtiva per precaució. Així mateix, des de la Policia Local s’ha demanat a la ciutadania prudència en els desplaçaments amb vehicle i no eixir de casa si no és necessari.

També s’ha confirmat per part de la Generalitat Valenciana, a través de les xarxes socials, que el temporal de pluja queda focalitzat en les Comarques Centrals en la mitjanit d’aquest diumenge.

Davant de qualsevol emergència, el 112 és el telèfon d’Emergències de la Generalitat, actiu les 24 hores del dia.

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

L’acte electoral de 2007 a Ontinyent fou pagat per la trama Gürtel

Ahir dilluns, l’Audiència Nacional va traure la sentència final sobre la trama Gürtel. En ella …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com