Home > Destacat > Important crescuda del riu Clariano per l’episodi de pluges

Important crescuda del riu Clariano per l’episodi de pluges

Les del , que en la jornada de diumenge han estat descarregant amb força, estan provocant la crescuda de diversos rius, entre ells el riu . Per aquest motiu, s’ha demanat la màxima precaució en les localitats per on transcorre el riu, sobretot en aquelles zones properes a ell, com és el cas de la Cantereria a Ontinyent.

El motiu de la crescuda és l’abundant pluja que s’està registrant en les últimes hores tant als municipis com en el naixement dels rius Clariano i Serpis, a la Serra Mariola. Així, en l’estació del Càmping de Mariola a Bocairent s’han registrat, segons dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia, AVAMET, 148,6 litres per metre quadrat durant el dia de hui.

Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha comunicat, al voltant de les 23:30 hores de la nit, que les intenses pluges obliguen a tallar el Carril i el Camí Vell de Xàtiva per precaució. Així mateix, des de la s’ha demanat a la ciutadania prudència en els desplaçaments amb vehicle i no eixir de casa si no és necessari.

També s’ha confirmat per part de la , a través de les xarxes socials, que el temporal de pluja queda focalitzat en les Comarques Centrals en la mitjanit d’aquest diumenge.

Davant de qualsevol emergència, el 112 és el telèfon d’ de la Generalitat, actiu les 24 hores del dia.

Relacionats

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

La Policia Nacional deté a dos joves tractant de vendre sabatilles sostretes d’un gimnàs

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a dos joves de 18 i …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *