728×90 caixa onti
Home > General > Dos detinguts per robar 4 gossos d’Aielo de Malferit

Dos detinguts per robar 4 gossos d’Aielo de Malferit

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrent a dues persones per la seua implicació en diversos robatoris en Aielo de Malferif on els detinguts van sostraure 4 gossos, joies i rellotges.

En la matinada del passat dia 4 d’agost diversos agents de la Guàrdia Civil de Picassent van observar moviments sospitosos de diverses persones que circulaven en un vehicule per l’àrea de servei Torrent-Picassent de la autovia A-7 sentit Barcelona.

Davant el nerviosisme d’aquestes persones es va procedir a realitzar la seua identificació i registrar el vehicule, on es va trobar a l’interior de l’habitacle varis rellotges, i diverses joies, a més d’alicates de cort una barra de ferro, guants i llanternes, també en el maleter del vehicle es va descobrir a quatre cans de diferents grandàries amuntegades, els quals presentaven signes d’asfíxia a causa de la grandària reduïda de l’habitacle, lligats amb cordes que li oprimien el coll i elevada temperatura (30 graus exteriors) i desconeixent quant temps portaven dins del maleter.

Fruit de les intenses gestions efectuades amb la Guàrdia Civil, a més de la col·laboració de la Policia Local de Picassent, es va poder comprovar que els gossos pertanyien a una persona que residia en Aielo de Malferif.
Posteriorment es va comprovar que s’havia produït el robatori en un xalet i en un magatzem de la citada localitat, sent reconegut pels propietaris els rellotges i les joies sostretes, ja que algunes estan gravades, d’igual forma els gossos sostrets van ser reconeguts i identificats pel propietari.

Per aquests motius es va procedir a la detenció de dos homes de 47 i 58 anys d’origen espanyol i residents a Castelló per delictes de robatori amb força continuats, maltracte animal, i robatori i furt de vehicule a motor.

Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de València ha aconseguit en poques hores esclarir diversos robatoris amb força, detenir als autors i recuperar els efectes sostrets, a més de rescatar a 4 cans amuntegats en un maleter.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció no 5 de Torrent.

Font: Guàrdia Civil

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Home de la manta de Bocairent recupera el seu esplendor

L’escultura de l’Home de la manta que presideix l’entrada al nucli urbà de Bocairent acaba …