728×90 caixa onti
Home > Esports > Tenistes del entre ocupacional Jose Antonio Bodoque triomfen al IV encontre nacional Mas que Tenis

Tenistes del entre ocupacional Jose Antonio Bodoque triomfen al IV encontre nacional Mas que Tenis

Els jugadors de tenis del centre Ocupacional Jose Antonio Bodoque d´Ontinyent: Sergio Albert ,Fernando Rodriguez i Juan Alabort acompanyats dels monitors del centre Jose LLin i Eliseo Prats que formaren part com a jugador unificat i entrenador respectivament, participaren en el IV encontre Nacional Mas Que Tenis organitzat per la Fundación Rafa Nadal i Special Olympics que es celebra a les fantàstiques instal·lacions de la prestigiosa Acadèmia de Tennis Rafa Nadal en Manacor.

Durant tres dies els nostres esportistes jugaren partits front a esportistes d’ altres comunitats com:Andalusia,Balears,Aragó,Madrid,Castella Lléo, Murcia i una representació de la selecció Alemanya.

Foren tres dies en els que tot el personal de la acadèmia ens feu sentir com autèntics esportistes d’elit , cal destacar el tracte tan familiar i la mare,la germana com la novia del millor esportista espanyol de tots els temps.

Els representants Ontinyentins obtingueren bons resultats en les diferents categories en les que participaren. Sergio Albert es classifica en primer lloc en la seua categoria,Juan Alabort obtingué una segona posició en individual i la segona també en dobles unificats acompanyat del nostre monitor Jose LLin i Fernando Rodriguez es classificà en una meritòria quart posició.

El dimarts 18 a mig dia es feu la cerimònia de clausura i el lliurament de premis per a tots els esportistes i fou en aquest acte on s’endugueren la gran alegria d’aquests dies ja que fou Rafael Nadal el que s’encarregà de donar-nos els nostres premis i es feu una foto en cada delegació per acabar dirigint-nos unes paraules, fent així que aquest campionat fora mes especial si cal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Club Triatló Ontinyent viatja a Mallorca

El passat cap de setmana va resultar molt intens per al club triatló Ontinyent. Fins a l’illa de Mallorca es va desplaçar el triatleta Toni Bataller, qui va participar dissabte de matí a la prova Ironman70.3.