30/05/2024 - 14:08
Més

  L’equip junior Construcciones Francés d’Ontinyent aconsegueix l’ascens a Preferent després d’una temporada impecable

  Altres notícies

  L’equip junior de l’Ontinyent Club de Bàsquet, patrocinat per Construcciones Francés, ha assolit una fita històrica aquesta temporada. Dirigits per Saúl Blanco, també entrenador de l’Eset Ontinet d’EBA, han aconseguit l’ascens a la categoria Preferent per a la temporada 2024/2025 de manera matemàtica, després de guanyar els 22 encontres disputats fins ara. Amb quatre partits encara per jugar, l’equip aspira a finalitzar la lliga sense conèixer la derrota, un logro que cap altre conjunt junior dels set grups de la categoria ha aconseguit fins al moment.

  El Construcciones Francés es manté invicte i lidera el seu grup, garantint-se així l’ascens. La celebració va tindre lloc aquest dimecres en la seu del seu patrocinador, on els jugadors van ser rebuts amb un berenar i paraules d’ànim per continuar creixent com a equip. Ara, el repte està en mantenir aquesta condició d’invicte guanyant els pròxims quatre encontres, el que suposaria arribar al final de la temporada amb un total de 26 victòries.

  Per altra banda, l’Eset Ontinet masculí d’EBA enfrontarà aquest diumenge al NB Xàtiva en un derbi clau per a ambdós equips. El partit es disputarà a casa dels de la Costera, que lluiten per mantindre la categoria.

  Aquestes victòries no només són un reflex de l’excel·lència esportiva d’Ontinyent i la seua comarca, sinó que també serveixen com a inspiració per a joves i aficionats al bàsquet de la Vall d’Albaida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -