Bicicletukada per celebrar el Dia Europeu Sense Automòbil

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat una “bicicletada” i activitats amb batukada per commemorar el Dia Europeu sense cotxes el pròxim 22 de setembre. Les activitats començaran a les 10:30h al carrer Sant Antoni amb un taller de batukada a càrrec de Batukem. La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que “des del Govern d’Ontinyent hi ha una aposta ferma per la mobilitat sostenible i en esta línia d’acció treballem durant tot l’any. A més, creiem que s’han de celebrar estos dies per impulsar la conscienciació i sensibilització mediambiental entre la ciutadania”.

La “bicicletada” començarà al carrer Sant Antoni a les 11:30h i recorrerà, entre altres, la Plaça de la Coronació, la Plaça Major, el carrer Pintor Segrelles, el Dos de Maig, Sant Pasqual o Capellans, i finalitzarà de nou al carrer Sant Antoni. Per a participar serà necessari inscriure’s, de manera gratuïta, al mateix punt d’eixida de 11:00 a 11:30 hores.

Folgueras, que agraïa la col·laboració del col·lectiu Ontinyent en Bici, l’Associació Veïnal del Poble Nou i l’empresa QD Global, convidava a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat saludable i respectuosa amb el medi ambient: “serà una jornada festiva en la qual també s’ha programat la celebració d’una batukada participativa amb Batukem on els assistents podran portar qualsevol instrument de percussió com maraques o panderetes per formar una tremenda batukada”, avançava. El dia acabarà amb el sorteig d’un kit de conversió per a bicicleta elèctrica així com 2 fars potents per a bicicleta.

Publicitat