21/04/2024 - 18:09
Més

  Jaume Gironés és 4t classificat el Campionat d’Espanya de Duatló Super Sprint

  Altres notícies

  Este cap de setmana, 10 esportistes del Club Triatló Ontinyent han viatjat a Madrid per a participar als Campionats d’Espanya de Duatló Super Sprint, Duatló Sprint i Duatló per Relleus Mixtos Liga Talento.

  Pel que fa a la representació ontinyentina, Jaume (quart classificat en Cadets a 3 segons del tercer), Blai, Celia, Ainhoa, Laia, Neus, Joana, Ana María, Enrique i Pau van visitar el municipi madrileny d’Alcobendas per a participar al Campionat d’Espanya de Duatló Super Sprint en les seues corresponents categories. Ana María i Pau tornarien a córrer durant el cap de setmana per a completar la cursa del Campionat d’Espanya de Duatló Sprint Júnior.

  Finalment, un equip format per Pau, Celia, Blai i Neus va representar els de la Vall d’Albaida al Campionat d’Espanya de Duatló per Relleus Mixtos Liga Talento, on el combinat d’Ontinyent va finalitzar sent el 25é equip nacional.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -