21/07/2024 - 0:39
Més

  Personal tècnic de Medi Ambient d’Ontinyent participa a Catalunya en unes jornades sobre l’aplicació de la recollida porta a porta

  Altres notícies

  Personal tècnic del departament de Medi Ambient participava recentment a Catalunya en unes jornades d’experiències sobre l’aplicació de la recollida porta a porta, organitzada per l’associació valenciana “Porta a Porta”. En la jornada es mostraven els resultats i evolució del sistema “porta a porta” als municipis catalans, dins d’un tour tècnic i d’intercanvi per aconseguir els objectius de reciclatge 2025. En concret, la jornada, a la que també van assistir personal tècnic i representants de municipis valencians de la Mancomunitat de la Ribera Alta, va estar centrada en les experiències de recollida de residus individualitzada, visitant-se l’experiència del municipi barceloní de Sant Andreu de Palomar.

  Ontinyent també acollirà esta setmana una jornada sobre els reptes de la gestió dels residus, en concret en una activitat organitzada pel Consorci de Residus (COR) en la que intervindran tècnics, responsables de l’empresa concesionària i representants del Consorci. La jornada “Reprenem amb el Cor” està destinada a tècnics i responsables polítics, comptant-se amb la presència de la regidora de Sostenibilitat i vicepresidenta 3ª del COR, Sayo Gandia, i la intervenció entre d’altres de la tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent Deva Sanz, qui parlarà dels “reptes municipals en la gestió dels residus”.

  Sayo Gandia destacava “la importància de que les administracions es coordinen per a abordar els reptes futurs en la gestió de residus municipals, i complir així amb la normativa que se’ns imposa des d’Europa. Jornades com aquestes són una acció necessària i útil per preparar-nos per al futur i posar-nos en comú els diferents ajuntaments”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -