ua 2018
Home > Esports > El 7 d’Abril es presentara el IX Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida

El 7 d’Abril es presentara el IX Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida

El IX Circuit de Carreres Populars, que es presentarà públicament el 7 d’abril a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ja té tancat el seu calendari. Del 6 de maig amb la 14 pujada a la Font Freda des d’Atzeneta d’Albaida i fins a l’11 de novembre amb el Gran Fons Fira d’Ontinyent, corredores i corredors estan convocats a les 15 proves que recorreran la comarca i que enguany comptaran un nou amfitrió: Otos, que se suma al circuit amb un trail de pujada al Benicadell el 14 de maig. Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «es tracta de la competició esportiva més important de la comarca com indica que a l’antiguitat de moltes de les proves se’n sumen de noves, així com el nombre de participants, que l’any passat va superar els dos mil».

L’altra gran novetat és que les incripcions solidàries, que l’any passat van recaptar 2.090, un per cada inscrit, es destinaran a l’Associació per a la Defensa i la Integració dels Malalts Mentals (ADIEM). El calendari incorpora clàssiques com la 22a Volta a Peu de Castelló de Rugat, el 4 d’agost o la 24é Volta a Peu-Memorial Andrés Bella de Quatretonda, el 23 de setembre. Les distàncies van des dels 7.000 metres de la 14a Volta a Peu de la Pobla del Duc, el 19 d’agost, als 15.300 de la 13a Volta a Peu del Benicadell de Salem.

Pel que fa al calendari de carreres de xiquetes i xiquets, començarà el 17 de juny amb la 13a Volta a Peu a Montaverner i acabarà amb una huitena carrera l’11 de novembre a Ontinyent. El circuit estarà patrocinat com ja és habitual per Cajamar i comptarà amb la col·laboració de Lurbel, Rull Intersport, Likesport 2020, La Unión Alcoyana, Mercarsegur.com i Mychip.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Quatre medallistes als autonòmics Sub16, Sub20 i Master

Enhorabona als atletes del CAVA!