matricula iespouclar 728x90px
Home > Esports > Dos nous magatzems i millora de l’accés al Pavelló del Poliesportiu

Dos nous magatzems i millora de l’accés al Pavelló del Poliesportiu

L’Ajuntament d’Ontinyent ha executat noves millores al Poliesportiu Municipal. En concret s’ha procedit a la construcció de dos nous magatzems i la reforma de l’accés al pavelló, unes obres valorades en 60.000 euros que han estat visitades per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors d’Esports (Óscar Borrell), Territori (Jaime Peris) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta).

Jorge Rodríguez recordava que esta actuació “és un pas més en l’aposta del Govern d’Ontinyent per millorar les infrastructures del Poliesportiu, una aposta que als últims dos anys ha inclòs la reforma dels vestidors, la dignificació dels corredors que hi ha entre les pistes, o la signatura del conveni que estem executant per renovar la gespa artificial i la pista d’atletisme, les obres de la qual començaran a partir del proper 27 de març”. L’alcalde tenia paraules d’agraïment per al treball de les regidories d’Esports i Serveis Municipals “pel seu treball constant per millorar les condicions del poliesportiu”, manifestava.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que un dels dos nous magatzems creats servirà per guardar material de la piscina municipal, mentre que l’altre es destinarà a material del poliesportiu que fins ara es deixava al pavelló, “on tindrem així més espai per a l’ús quotidià per part dels clubs”, destacava. Quant a la reforma de l’accés, destacava la major comoditat i el canvi d’imatge, amb un nou corredor empedrat que comunica amb els accessos procedents del trinquet i la piscina d’estiu.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

500 escolars participen a Ontinyent en la cloenda dels Jocs Esportius

Al voltant de 500 escolars d’Ontinyent i l’Olleria participaven el passat dissabte en el Poliesportiu …