27/04/2024 - 14:51
Més

Nacho Pastor, Vuité al campionat d’Espanya Master

Altres notícies

Nacho Pastor va ser el representant del CAVAOntinyent al Campionat d’Espanya Master, que es va disputar el passat cap de setmana del 1 al 3 de març a San Sebastian. L’ontinyentí va participar en la prova dels 1500 llisos en la categoria M40, en la qual va aconseguir el vuité lloc amb un temps de quatre minuts i 17 segons, en una competició de molt de nivell, doncs el primer classificat va batre el rècord de campionat. Nacho tanca així la temporada d’hivern i ara es centrarà en la temporada de pista en l’aire lliure, en la que intentarà millorar el resultat aconseguit al campionat d’Espanya de pista coberta.

Pel que fa a les proves en ruta, a la mitja marató de Xàtiva Javi Cháfer acabà la prova en 1 hora i 46 minuts.

Últimes notícies

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat