Home > Esports > 1.100 participants de diverses províncies en la 10k “Moros i Cristians-Berberiscos”

1.100 participants de diverses províncies en la 10k “Moros i Cristians-Berberiscos”

La cursa 10k d’Ontinyent “-Berberiscos”, organitzada per la comparsa Moros Berberiscos i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració tècnica del Club d’Atletisme Quilòmetre 42, comptarà aquest dissabte amb 1100 participants de vàries províncies i diferents nacionalitats.

Ajuntament i organització han treballat en un dispositiu que inclourà la participació de 200 persones entre agents de policia, protecció civil i voluntaris, per a una activitat que el regidor d’, , definia com “una autèntica de l’esport, i un nou element per projectar la nostra com una ciutat d’atracció. Estar al circuit de la Diputació ens portarà aquest dissabte visitants de nombroses localitats no sols valencianes sinó també d’altres províncies, el que és molt positiu per a una activitat que a més aprofitem per difondre les nostres de Moros i Cristians”, destacava.

La cursa eixirà de la plaça de Vicent Rodríguez i recorrerà els carrers del Dos de Maig i del Músic , Avingudes de i del Tèxtil, Carrer de les Flassades, camí de la Font Santa, Carrer de Guerau de Montmajor, camí del Tabalet, Avinguda de Ramón y Cajal, Plaça de la Concepció, Avinguda de Sant Francesc, carrers del Tirador i de la Cantereria fins al Pont Vell.

Des d’allí el recorregut anirà per la Plaça de Baix i Plaça Major, carrers del Regall i de la Magdalena, pont de Santa Maria, avingudes de la Diputació i d’Almansa, zona de vianants de la CV-660, Carrer de Penadés, camí travesser al camí del , camí del , carrers de Rafael Sanchis Seguí, de Joan Coromines, d’En Jaume I el Conqueridor i de Santa Teresa, avingudes del Comte de Torrefiel i de la Generalitat, , Avinguda de Daniel Gil i Carrer del Dos de Maig fins a la meta en l’encreuament amb la Plaça de Vicent Rodríguez, on es trobarà també la meta.

Óscar Borrell demanava comprensió a la ciutadania amb les molèsties que una cita com aquesta puga ocasionar al trànsit, i feia una crida “a eixir al carrer, gaudir d’aquesta festa esportiva i participar del gran ambient que tenen estes curses, animant als participants per a que tinguen el millor record possible de la nostra ciutat”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

150 esportistes de tot Espanya participaran al primer Raid d’Aventures d’Ontinyent

Al voltant de 150 esportistes de tota Espanya participaran al “Sacre’s Raid”, el primer Raid …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *