29/02/2024 - 0:27
Més

  La Fira del llibre de Bocairent celebra la seua primera dècada

  Altres notícies

  Les paraules tornaran a prendre la plaça de l’Ajuntament de Bocairent aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, per desé any consecutiu. La Fira del llibre acompleix la seua primera dècada i ho farà amb la participació d’onze estands entre entitats com l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), editorials com Andana d’Algemeí i llibreries locals, d’Ontinyent, de Muro i de Biar. L’adquisició d’exemplars en qualsevol punt de venda també permetrà entrar en el sorteig d’un xec de 150 euros per a gastar en la xarxa d’establiments de l’Agrupació local de comerciants i de serveis (ACiS).

  La 10a Fira del llibre de Bocairent, que tanca la programació ‘Abril, el mes de les paraules’, romandrà oberta dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h i diumenge en horari de matí, moments durant els quals també es podran visitar les exposicions del 9é Concurs de cal·ligrames i del cinqué de poemes objectes i la dedicada a la vida i a l’obra d’Isabel de Villena produïda per l’Acadèmia valenciana de la Llengua. Precisament, el lliurament de premis dels dos certàmens literaris servirà per donar per inaugurada la proposta.

  De fet, la celebració de la Fira del llibre anirà acompanyada d’una desena d’activitats complementàries entre les que s’inclouen sengles presentacions. Així, dissabte a migdia l’IEVA donarà a conèixer l’obra ‘Melcioret vol ser músic’ de Miquel Àngel Múrcia i de David Palmer amb il·lustracions de Paqui Constant mentre que diumenge serà el torn de ‘La sega’ del professor Martí Domínguez. A més, hi haurà lectura lliure de fragments literaris, tertúlia de lectors sobre textos d’infantesa, intercanvi d’exemplars o tallers infantils. Igualment, la plaça de l’Ajuntament de Bocairent acollirà dissabte a les 19.15 h la companyia de teatre i d’animació Ameba amb l’espectacle familiar ‘Click’ i durant la cloenda l’alumnat de l’institut realitzarà una lectura pública.

  La celebració de la desena edició suposa “una fita de conscienciació cultural i una mostra de consolidació de la Fira del llibre de Bocairent”, com destaca el regidor Xavier Molina. De fet, la iniciativa “ha servit d’al·licient per a anar augmentant les propostes al seu voltant com demostren els concursos de cal·ligrames i de poemes objecte nascuts a la seua empara o el desenvolupament d’una completa programació durant tot el mes d’abril els últims anys”, segons Molina, qui desitja “una llarga vida a la festa de la paraula per a que seguisca promovent el plaer per la lectura i l’estima a les nostres autores i als nostres autors”.

  Font: Ajuntament de Bocairent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -