16/06/2024 - 16:36
Més

  La nova web de la Mancomunitat aposta per la funcionalitat per als usuaris i la claredat

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va ser de les primeres en estar a Internet i, pràcticament des d’aleshores, l’any 2004, no havia renovat el seu web. Ara, en col·laboració amb els Portals Municipals de la Dipu, presenta una nova pàgina que incorpora, per exemple, les xarxes socials o un calendari per a les activitats programades. A més, a banda d’accedir per mancovall.com es podrà fer també a través de valldalbaida.es.

  L’actualitat, l’agenda i el tauler de convocatòries les que protagonitzen el cos central perquè l’interessat puga abastir-ho tot amb un sol cop de vista. Com recorda el president, Vicent Gomar, «transparència també és que el ciutadà puga accedir fàcilment a tota la informació que necessita». En eixe sentit, es traca d’una pàgina molt intuïtiva: per exemple, tots aquells documents d’utilitat pública que isquen de la Mancomunitat es podran trobar en l’apartat Descàrregues i, mentre són recents, en el tauler d’anuncis.

  El web s’ha estructurat perquè en la barra horitzontal de la capçalera figure tota la informació institucional i en la columna dreta els enllaços als diferents departaments o activitats de la Mancomunitat que compten amb blog o pàgina pròpia, un aspecte que ja es contemplava en l’anterior pàgina. En tot cas, com assenyala el president «És un web viu, és a dir, que s’hi anirà adaptant a les necessitats de la Mancomunitat i els seus ciutadans. El que estrenem hui és sols el punt de partida i la meta és el dia a dia». Igualment, el web incorporarà progressivament tota la informació que contenia l’antiga pàgina respecte a la trajectòria dels diferents serveis que dóna la Mancomunitat i les iniciatives que impulsa. «Hem prioritzat comptar amb un web operatiu quan abans» conclou Gomar, que demana als ciutadans que facen arribar les seues propostes de millora mitjançant la bústia ciutadana que incorpora la pàgina.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -