02/12/2023 - 16:56
Més

  Ixen a la venda les entrades per a l’espectacle “Los pájaros muertos” de Marcos Morau a Ontinyent

  Altres notícies

  Ja han eixit a la venda les entrades per a les dues representacions de “Los pájaros muertos” que tindran lloc aquesta tardor a Ontinyent. Es tracta d’un espectacle de la companyia “La Veronal” que encapçala l’ontinyentí Marcos Morau, premi Nacional de Dansa, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i les escoles de dansa locals.
  Les entrades per al 30 de setembre (22:30h) i 1 d’octubre (19:00h) es poden adquirir en www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla 1 hora abans de l’espectacle, amb un preu de venda de 16€ anticipada i 20€ en taquilla, havent-se venut ja més de 225 localitats als primers dies de venda.
  Cal destacar que la representació, que gira al voltant de la figura de Pablo Ruiz Picasso, s’ha obert a la participació d’un total de 14 ballarins amateurs, que actuaran junt a 9 ballarins de “La Veronal”, amb la música l’Orquestra Simfònica Ad Libitum.
  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que  per als seleccionats “va a ser una ocasió única per a participar de la representació d’una de les obres de La Veronal i gaudir de les classes magistrals de tot un Premi Nacional de Dansa com Marcos Morau. És un projecte únic i estem segurs que va a ser apassionant tant per als seleccionats com per a tot el públic assistent”, afirmava.
  “Los Pájaros Muertos”, que va nàixer a partir d’un encàrrec del Museu Picasso de Barcelona, gira al voltant de la vida i obra de l’artista malagueny mostrant la mescla entre tradició i avantguarda, reflexió i la llibertat, essències i contradiccions que marcaren la seua vida. Després de la seua estrena a la ciutat comtal ha passat pels principals teatres de ciutats com Curitiba (Brasil), Paris, Venècia o València.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -