Milers de persones visiten la IV Fira de Tendes, Rock i Tapes d’Ontinyent

Milers de persones acudiren durant el passat cap de setmana al Carrer Martínez Valls i a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent, per gaudir de la IV edició de les Fires de Tendes i de Tapes i Rock, impulsades pel Govern d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social (CES). Les precipitacions registrades principalment en la vesprada de dissabte ha provocat que el resultat de les vendes haja estat desigual per als establiments participants, però tot i això, segons les primeres valoracions replegades des de Comerç IN, almenys la meitat dels establiments haurien mantingut o superat les vendes de l’edició anterior tot i la climatologia adversa.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que “l’oratge és un factor que evidentment escapa a qualsevol control i que en esta ocasió no ens ha beneficiat, però tot i això podem estar satisfets d’haver consolidat esta activitat amb prop de 60 comerciants i hostelers participants i milers de persones als nostres carrers, tant veïns i veïnes de la ciutat com visitants d’altres municipis, hem tornat a estar pol d’atracció i anem a seguir dinamitzant l’activitat comercial amb la implicació de tots i totes”, destacava.

Pel que fa a la Fira de Tapes i Rock, també eren milers les tapes servides amb l’ambientació musical dels diversos grups que actuaven en l’escenari disposat a la Plaça de Sant Domingo, i tot i que l’oratge també ha afectat el balanç total impedint superar les vendes de l’any anterior, el President de l’Associació d’Hostelers AHVAL, Jordi Martínez, destacava que “la gent vol eixir i vol esdeveniments al carrer, hem fet un esforç important per treballar i millorar la marca i l’experiència, i tot i que la pluja és cert que ha restat, hem salvat la fira i podem estar contents igualment”. Martínez tenia especials paraules d’agraïment per al regidor d’Obres, Manuel Cuesta, “perquè ha estat un plaer treballar amb ell i ha mostrat una bona sinèrgia amb nosaltres en tot moment”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Ontinyent canvia el calendari de festius locals per la suspensió dels Moros i Cristians

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava per unanimitat aquest dijous el canvi del calendari de …