728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Alfarrasí > L’Orquestra Pirata, actua aquesta nit a la 3ª Fira d’Estiu d’Alfarrasí

L’Orquestra Pirata, actua aquesta nit a la 3ª Fira d’Estiu d’Alfarrasí

Alfarrasí celebra durant aquest cap de setmana la seua tercera edició de la Fira d’Estiu, una fira comercial que enguany duplica els expositors passant de 16 a 30 espais entre associacions i comerços que oferiran els seus productes als visitants.

Ahir divendres es realitzava la inauguració de la fira amb l’obertura dels comerços i un concert a càrrec de l’Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí.

Per avui dissabte hi han programades diverses activitats al llarg del dia, i per a la vesprada es realitzarà una desfilada de models a la sala Multiusos, i a la nit se celebrarà un sopar de quintes amb l’actuació de l’orquestra Pirata.

La fira conclourà diumenge, amb l’acollida de la vint-i-sisena volta de vehicles clàssics a la Vall D’Albaida

Alfarrasí aposta així amb la diversificació de l’economia per impulsar el comerç local i anima als veïns de la comarca i proximitats a visitar la població.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un multitudinari carnestoltes de cloenda posa punt i final a les activitats de “Ontinyent al Carrer”

Un multitudinari carnestoltes de cloenda posterior a l’acte inaugural de la nova plaça front el …