Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Més del doble d’aspirants per al Premi de Literatura Eròtica

Per primer any, els aspirants al Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida havien de fer arribar les seues obres per correu electrònic. La mesura, que estalvia diners i facilita la presentació, s’ha notat amb l’arribada de més del doble d’obres que l’any passat. Enguany seran 28 les que competiran per la 24a edició front a les 13 de l’any passat o les 18 del 2016, després de dos anys sense convocar-se. Com destaca el conseller de Cultura, Fede Vidal, « L’aposta per a facilitar la participació ha funcionat per a un certamen que, en tres anys, ha recuperat les dates i la competitivitat». I és que el 23 de juny a Bocairent, per primera volta, es lliurarà el 24é premi en el marc del calendari de celebracions que commemoren el 175é aniversari de la Plaça de Bous».

Fins aleshores, el protagonisme serà per al jurat presidit per l’escriptora i directora general de Patrimoni, Carmen Amoraga, acompanyada per les guanyadores de la 23a edició Neus Verdaguer i Jenni Rodà, Pilar Ferrero a proposta de l’IEVA i Mariló Álvarez com a representant de l’editorial i Eduard Mira en representació de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Per aspirar als 4.000 euros de premi i la publicació en Bromera, les obres havien de complir amb un mínim de 50 fulles a doble espai. Superat el primer condicionat, hauran de valorar quines obres tenen possibilitat de guanyar, quines podrien estar entre les finalistes i quines presenten aspectes interessants. De la posada en comú de les seues opinions i l’acord d’un jurat més femení que mai, eixirà l’obra guanyadora de la 24a edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida que els dos darrers anys s’han emportat tres dones.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El diputat valldalbaidí de Compromís, Jesús Pla, defensarà el Dret Civil valencià al Congrés dels Diputats

Aquest dijous han sigut escollits a les Corts Valencianes els tres diputats i diputades valencians …