22/02/2024 - 2:07
Més

  Un home accepta la pena de pressò per insultar un venendor de cupons de l’ONCE

  Altres notícies

  Un home ha acceptat una pena de sis mesos de presó per insultar en diferents ocasions a un distribuïdor de cupons de la ONCE: “Mantingut, paralític de merda”, li va arribar a dir.

  Inicialment, la Fiscalia reclamava per a l’home la pena d’un any i mig de presó i el pagament d’una multa per un delicte d’odi, dos delictes lleus de lesions i un delicte lleu d’amenaces continuades, encara que finalment s’ha arribat a un acord amb la defensa pel qual s’ha reduït la pena de presó a sis mesos, tal com es desprèn de la vista celebrada avui a l’Audiència de València.

  A més, l’home haurà de pagar una multa i ha sigut condemnat a quatre anys d’inhabilitació per a professió o oficis educatius. La fiscal Susana Gisbert, encarregada d’aquest procediment, ha demanat la suspensió de la pena si realitza un curs d’igualtat.

  Els fets es remunten als mesos d’abril i principis de maig de 2022, al lloc de la ONCE de l’Àrea de Servei Complex Restaurant Gasaqui, situat a l’autovia A-7, en el terme valencià de L’Ollería, on treballava la víctima com a distribuïdor de cupons de la ONCE.

  Inicialment, en data no concreta, però entre abril i maig, l’acusado –segons la fiscal– va agafar a la víctima dos cupons i li va assegurar que se’ls pagaria després de prendre’s un cafè. Quan l’home va eixir del restaurant, no va abonar els cupons, amb la qual cosa el venedor li els va reclamar.

  L’acusado, lluny d’abonar-los, “amb ànim de menyspreu”, li va contestar: “Ves-te’n a prendre pel cul, puta paralítica”. Posteriorment, el 29 de juny de 2022, cap a les 11 hores, a l’interior d’un restaurant, tots dos van intercanviar algunes paraules. En un moment donat, l’acusat, “en actitud intimidant i to agressiu”, es va abalançar sobre la víctima i li va indicar: “puta paralítica, tu i tots els que són com tú havíeu de matar, a tots els paralítics de la ONCE, mantinguts, paralític de merda que hem de pagar amb els impostos. Tranquil que tu caus, aniré a per la meua escopeta i et mataré”, va assegurar.

  Posteriorment, el 2 de juliol de 2022, a l’exterior del mateix restaurant, tots dos es van tornar a trobar i l’acusado va continuar amb el mateix ànim d’amedeïrlar i li va fer el gest de simular disparar una arma. Aquest mateix dia, a l’interior del local, li va tornar a cridar: “Ara que no estan els picolegs t’enteraràs”. També li va donar un cop de mans en la mà mentre la víctima sostenia el seu telèfon i intentava gravar els fets.

  Com a conseqüència d’aquests fets, la víctima, que comptava amb 55 anys en el moment dels fets, el 26 de setembre va patir lesions consistents en crisis d’ansietat, episodi que es va repetir dies posteriors. Tot això li va generar una situació d’angoixa i por que el va dur a denunciar els fets el juny de 2022 i juliol del mateix exercici.

  Posteriorment, el jutjat va dictar una mesura cautelar per la qual prohibia a l’acusat apropar-se a menys de 200 metres respecte a la víctima o posar-se en contacte amb ella.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -