22/02/2024 - 2:06
Més

  Incendi d’una nau industrial a Bèlgida: els bombers contenen el foc durant tota la nit

  Altres notícies

  Un important incendi industrial va ser controlat pels bombers al llarg de tota la nit a una nau situada a prop de la carretera CV-667, en el municipi de Bèlgida. Fins a zinc dotacions provinents dels parcs de Gandia, Alzira i Ontinyent van participar en els labors d’extinció.

  El Consorci de Bombers ha informat que l’incendi va afectar completament els instal·lacions d’una empresa del sector tèxtil i que part de la nau va col·lapsar a causa dels flames. L’esdeveniment va tenir lloc passades els nou de la nit, amb els causes encara per investigar.

  “El treball dels bombers va ser ininterromput durant tota la nit, protegint tant la vegetació del voltant com un vehicle per previndre la propagació. Aquest matí, contínua una dotació i un sergent en tasques de revisió”, van afirmar fonts del Consorci.

  L’incendi, que va ser detectat inicialment als 21.30 hores de l’1 de gener, va implicar la mobilització de zinc dotacions de bombers, dos sergents i un cap de sector dels parcs de Gandia, Alzira i Ontinyent. Malgrat els esforços, la nau industrial, dedicada al sector tèxtil, va resultar totalment afectada.

  Segons els declaracions dels bombers, la propagació dels flames va ser significativa, afectant també una petita zona de vegetació a prop de la nau. Afortunadament, no hi havia altres naus adjacents amb risc, però van haver de protegir un cotxe aparcat a prop dels instal·lacions.

  “A mesura que avance el matí, és determinarà si l’incendi ha estat completament extingit o si és necessita l’ajuda de més dotacions”, van assegurar els mateixes fonts. Calç destacar que la nau incendiada estava localitzada en una àrea rural propera a la carretera CV-667, fora del polígon industrial.

  Aquest incident és produeix després que, el passat 12 de desembre, és declarara un incendi forestal en una zona propera a una pirotècnia en aquest mateix municipi. Els autoritats continuen investigant els causes de l’incendi industrial a Bèlgida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -