9é programa especial “Ya vienen los reyes”!

0

En aquest emocionant viatge ple de màgia, “Ja Vénen els Reis” persisteix en portar la il·lusió a cada llar. Avui, 3 de gener de 2024, tenim notícies que revelen els misteris d’aquesta fascinant odissea, i aquesta jornada ens sorprèn amb un gir inesperat: Giorgio s’ha perdut en la màgica travessa.

Ahir, en el programa, vam rebre amb alegria la il·lustre visita del Rei Melcior, qui ens va portar les seves paraules sàvies i la seva presència màgica per omplir-nos d’esperança i encoratjament.

Mentre iniciem aquest nou dia amb incertesa i determinació, la nostra comunitat “Ja Vénen els Reis” es reuneix per donar suport a Giorgio i esperar amb anhel l’evolució d’aquesta increïble aventura.

Us convidem a mantenir-vos connectats al nostre canal de WhatsApp (644378641) Enllaç del Canal de WhatsApp i a seguir-nos a les xarxes socials per acompanyar-nos en aquest capítol inesperat. La participació dels més menuts és més important que mai. Anima als xiquets i a les seues famílies a compartir els seus missatges i desitjos pel WhatsApp, fent que la seua veu siga part de la continuació d’aquesta celebració màgica.