13/06/2024 - 0:14
Més

  La Guàrdia Civil auxilia a un home de 88 anys que portava dos dies al terra de sa casa de la Pobla del Duc

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil ha procedit a l’auxili d’un home de 88 anys que es trobava al terra del seu domicili dos dies sense poder moure’s i en estat d’hipotèrmia, en la localitat de la Pobla del Duc.
  Al voltant de les 23:50 hores del passat 17 de novembre es té coneixement per part d’efectius de la Guàrdia Civil de Benigànim que un veí alerta que porta veient tota la vesprada la porta d’un domicili oberta i que en eixe habitatge resideix una persona d’avançada edat.

  Immediatament els guàrdies civils es van dirigir al lloc i en comprovar que la porta efectivament estava oberta van inspeccionar el domicili per si la persona que vivia en ella tinguera alguna dificultat. Després de recórrer diversos espais de la vivenda, van escoltar una veu molt baixa demanant ajuda, que procedia del garatge de la casa, i darrere d’un motocultor i damunt d’uns ferros i unes fustes es trobava un home semi nu i en estat d’hipotèrmia.

  Els agents van procedir immediatament a reclamar l’assistència sanitària i van abrigar amb mantes a aquest home, a més d’humitejar-li la boca amb aigua. Aquesta persona va manifestar als agents que portava dos dies en el mateix lloc sense poder-se moure. Una vegada van arribar al lloc les assistències mediques, l’auxiliat va ser traslladat a l’Hospital Luis Alcanyís de Xativa per a un reconeixement més exhaustiu.

  Gràcies a la col·laboració ciutadana i la determinació dels agents es va poder auxiliar a aquesta persona i evitar conseqüències majors, atés que aquesta persona es trobava en estat d’hipotèrmia.

  Font: Comandància de la Guàrdia Civil de València

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -