13/07/2024 - 11:44
Més

  TV Digital d’Ontinyent entrevista els càrrecs de les festes de Moros i Cristians de 2014

  Altres notícies

  Ja s’apropa la setmana gran de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, en honor al santíssim Crist de l’Agonia. A hores d’ara la ciutat ja està en Festes, i els actes començaran en uns dies. Tanmateix, des de TV Digital d’Ontinyent volem que comenceu a gaudir de la festa a partir d’aquesta setmana. Amb eixe propòsit us oferirem durant els pròxims dies diferents entrevistes als càrrecs de la festa morocristiana de 2014. Així, passaran per les nostres càmeres el Capità cristià per la comparsa Arquers, Rafael Cucart; l’Ambaixador i Banderer cristians per la comparsa Llauradors, Pablo Revert i David Gil; la Capitana mora, per la comparsa Omeyas, María Insa, i l’Ambaixador i Banderer moros, per la comparsa Mudéjares, José Luís Climent i Pablo Morales. Així mateix, també comptarem amb la presència de Toni Morales, president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia.

  A través de les diverses entrevistes buscarem conéixer de primera mà les emocions i sentiments dels principals representants de la festa de 2014, a la vegada que intentarem esbrinar eixos secrets més ben guardats, relacionats amb els vestits que lluiran en l’Entrada, els detalls més importants del boato, o la música amb què desfilaran, entre molts altres temes.

  També parlarem d’altres qüestions importants, pròpies d’aquest 2014, com el 50 aniversari de la Marxa Mora “Chimo”, el 25 aniversari de la participació activa de les dones en la festa morocristiana ontinyentina o la modificació de l’ordre de desfilada en l’acte de l’Entrada, deixant la comparsa que ostenta l’Ambaixada en últim lloc.

  Per tant, aquestes entrevistes serviran com a preàmbul d’unes festes que ja es respiren al carrer, unes festes que volem que tota la gent puga gaudir, sense importar el lloc on estiga. Per aquest motiu, des de TV Digital d’Ontinyent hem estat treballant per desplegar un dispositiu tècnic i humà que puga fer arribar a qualsevol racó del món l’acte de l’Entrada, en directe, el dia 22 d’agost, a través de la nostra pàgina web.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -