04/12/2023 - 0:15
Més

  El 80% dels comerços participants a les fires de Tapes i Rock i Tendes augmentaren vendes

  Altres notícies

  El 80% dels comerços participants les fires de Tendes al Carrer i de Tapes i Rock de 2014 que es van celebrar el passat juny a Ontinyent augmentaren les seues vendes respecte un cap de setmana “normal”, i el 93% considera que el balanç d’estes activitats ha estat “positiu” o “molt positiu”.

  Així es desprèn de l’informe sobre la valoració d’aquestes activitats elaborat per l’Ajuntament d’Ontinyent, realitzat en base a una enquesta entre els més de 60 comerciants i hostelers participants. El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha destacat la bona acollida que van rebre aquestes activitats tant per part de la ciutadania com dels professionals: “l’èxit de les fires és una nova prova de que el treball que estem fent per dinamitzar l’activitat comercial va en la línia correcta. I les dades de valoració dels comerciants així ho corroboren”, ha assenyalat Sanchis.

  Entre el 6 i el 8 de juny, 15.000 tapes, huit grups musicals i rebaixes de fins al 50 % van ser alguns dels atractius que 63 establiments ontinyentins van oferir a peu de carrer a les aproximadament 17.000 persones, entre veïns i visitants, que van acudir a la plaça de Sant Domingo i el carrer de Martínez Valls, on es van celebrar les fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer. Com a resultat, 44 dels 57 comerços que han contestat l’enquesta de l’Ajuntament, el 78,57 %, asseguren que aquells dies van incrementar les seues vendes respecte a un cap de setmana normal.

  Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diferents associacions locals, va servir, a més, per atreure una gran quantitat de visitants d’altres poblacions a la capital de la Vall d’Albaida. Concretament, un 89,09 % dels comerciants assegura que va rebre clients de fora d’Ontinyent.

  La gran majoria dels enquestats considera adequades les dates de celebració de les fires (92,73 %), les ubicacions a Martínez Valls i Sant Domingo (84,45 %), la periodicitat anual de l’activitat (78,95 %) i l’horari d’obertura i tancament (73,68 %). Així mateix, els comerciants atorguen un notable alt (8,09) a l’organització d’aquestes activitats. A l’hora de qualificar els diferents aspectes de les fires de Tendes al Carrer i Tapes i Rock, fins i tot superen aquesta nota qüestions com la neteja de l’entorn (8,37) o la varietat de comerços (8,25).

  Per tot això, la majoria dels comerciants ontinyentins valoren que les fires han sigut positives (61,40 %) o molt positives (31,58 %). “Amb les dades a la mà, podem dir que hem aconseguit consolidar estes fires. Ara es tracta de que en pròximes edicions continuen creixent tant en participants com en visitants per tal que Ontinyent torne a convertir-se en un pol d’atracció per als municipis veïns”, manifestava Joan Sanchis.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -