Estada Extraordinària del Santíssim Crist de l’Agonia al Convent dels Franciscans

Després que la climatologia no ens permetera retornat la imatge del Santíssim Crist de l’Agonia en la Solemne Processó de la Pujada a l’ermita de Santa Anna i com cada any poder donar per finalitzades les festes de Moros i Cristians de 2014, volem fer saber que, per decisió del Rector de Sant Carles, la imatge ha quedat dipositada en l’església del Convent dels Franciscans, on romandrà tota aquesta setmana fins que el proper diumenge 14 de setembre a les 19.30 h. es torne a fer la Solemne Processó de Pujada.

Al llarg d’aquesta setmana, cada dia fins al dissabte, es celebrarà la Santa Missa a les 9.00 h. i el proper diumenge, a més de les misses habituals de 9.30 h. i de 12.30 h. es celebrarà una a les 18.30 h. abans que es reprenga la processó.
Des de la Societat de Festers volem destacar la excepcionalitat d’aquest fet, del qual no té constància abans, i volem agrair a la Comunitat dels Franciscans la seua predisposició a custodiar aquesta setmana la preuada imatge del Patró dels Moros i Cristians fins que puga ser retornada a la seua ermita.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Confirmada la suspensió de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2020

Segons ha comunicat el president de festers a la roda de premsa realitzada aquest matí …