Ontinyent reparteix 5.000 flyers en primera línia de platja per difondre els Moros i Cristians

Ontinyent reparteix 5.000 flyers en primera línia de platja per difondre els seus Moros i Cristians. Aquesta és una de les accions que des de la regidoria de Turisme s’ha dut a terme per tal de difondre els festejos morocristians, declarats d’Interès Turístic Nacional, i la resta d’activitats que l’envolten. El regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, ha recordat que “des de l’Ajuntament d’Ontinyent estem seguint la línia que ja es va posar en marxa l’any passat per tal de crear sinergies entre el turisme d’interior i el de costa. Es tracta de donar a conèixer les nostres festes entre els milers de visitants que gaudeixen de la costa valenciana” incidia.

D’aquesta manera, una empresa especialitzada en “beach marketing” s’ha centrat en les platges de la comarca veïna de La Safor per repartir flyers en mà als milers de turistes que gaudeixen de la costa llevantina. L’acció té lloc entre dilluns i dijous d’aquesta setmana, la prèvia de la “Setmana Gran”. El regidor explicava que “no hi ha millor mètode per convidar visitants que de forma directa, així podem explicar-los de primera mà els encants de les nostres festes i la nostra ciutat” afegia.

Aquesta campanya s’engloba dins d’una sèrie d’accions que l’Ajuntament d’Ontinyent està portant a terme per promocionar tant els festejos com els encants arquitectònics, gastronòmics i culturals de la nostra ciutat; així podem trobar l’adhesió d’Ontinyent a una campanya oferta per l’Agència Valenciana del Turisme així com la participació al programa “València Summer Day”. El primer d’aquests donarà a conèixer la rica i variada oferta turística de diferents localitats d’interior a municipis de litoral; la segona oferirà a veïns i turistes de València la possibilitat de gaudir d’una experiència completa a diferents nuclis urbans, entre els quals es troba Ontinyent.

“Al període estival són molts els visitants que gaudeixen del turisme de sol i platja i s’obliden de la magnífica oferta turística que una localitat allunyada de la mar els pot oferir. Volem impulsar Ontinyent com a referència del turisme d’interior”, remarcava Úbeda. Cal recordar que Ontinyent es troba en vigílies de la seua “Setmana Gran” amb una oferta d’activitats molt variades que van des dels concerts d’Amaral o Izal, passant per diferents actuacions d’orquestres, fins arribar als actes propis dels Moros i Cristians.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Principals activitats permeses en la fase 2 de la desescalada

Des d’avui dilluns 1 de juny tota la Comunitat Valenciana es troba en la fase …