19/04/2024 - 16:59
Més

    El nou Campus d’Ontinyent acollirà més de 1000 alumnes el curs 2014/2015

    Altres notícies

    El Campus Universitari d’Ontinyent acollirà més de 1000 estudiants en el curs 2014/2015 que va a començar en breu. Així s’ha confirmat en la visita que representants del Govern d’Ontinyent i la Universitat de València han realitzat al nou edifici que unificarà els estudis de les tres titulacions que la UV impartirà enguany a la ciutat (Administració i Direcció d’Empreses, Magisteri i Educació Física) i que està previst que entre en funcionament el proper mes de gener.

    A la visita, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; els Regidors d’Educació i Territori, Pepe Pla i Rebeca Torró; els Vicerrectors d’Infrastructures i de Projecció Territorial, Juan Luis Gandia i Jorge Hermosilla; i diversos arquitectes de l’Ajuntament i la Universitat, recorrien un edifici que està pràcticament acabat a falta de completar el seu equipament.

    L’Alcalde de la ciutat i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el Govern d’Ontinyent “sempre ha tingut els estudis universitaris com una prioritat, per la importància de retenir i generar talent”, incidint en què “aquest nou edifici es importantíssim perquè ens permet unificar el campus, i és una de les tres línies claus d’aquesta aposta per l’educació, juntament amb l’ampliació d’estudis universitaris i l’augment de la base social amb projectes com Unisocietat o el programa Ociversitari”, assenyalava.

    El Vicerrector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, incidia en què sumant l’alumnat de les tres titulacions amb els del programa Unisocietat per a majors de 30 anys “comptarem amb més de 1000 estudiants en estes aules en aquest mateix curs, una mostra de l’èxit que està assolint la oferta de la UV a Ontinyent”, manifestava.

    El Vicerrector d’Infrastructures, Juan Luis Gandía destacava “l’esforç que està fent la Universitat amb aquesta obra, que és un compromís de l’equip rectoral que encapçala Esteban Morcillo, i que suposa l’unica infrastructura que la Universitat està executant amb fons propis. Es tracta d’una aposta important plantejada des de l’optimització de recursos i la funcionalitat, aprofitant al màxim els diners que s’estan invertint”, afegia.

    El Regidor d’Educació, Joventut i Esports, Pepe Pla, destacava per la seua part que “estem d’enhorabona perquè estem acabant les obres d’aquest edifici i ja tenim pràcticament a punt les adequacions que haviem de fer a les instal·lacions del nostre Poliesportiu. Hem cobert el 100% de l’oferta de places que hi havia en aquest primer curs de la titulació a la ciutat, tenim fins i tot llista d’espera, i estem molt il·lusionats amb l’inici d’aquests nous estudis que s’impartiran a la ciutat des del proper dilluns”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -