16/06/2024 - 16:37
Més

  Unimajors es transforma en Unisocietat per acollir a persones de més de 30 anys

  Altres notícies

  L’exitòs programa Unimajors dóna una passa més per transformar-se en Unisocietat. D’esta manera, els ciutadans d’entre 30 i 50 anys d’Ontinyent podran beneficiar-se, a partir del proper curs, d’una oferta formativa multidisciplinar que es va posar en marxa fa dos cursos, adreçada exclusivament als majors de 50 anys, impartida per professors de la Universitat de València i amb un preu molt assequible, de al voltant de 18 euros mensuals.

  L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària, Jorge Rodríguez; el Vicerrector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, presentaven hui a la ciutat l’obertura de la matrícula d’esta oferta formativa a una major franja d’edat, “en resposta a la demanda de la ciutadania, ja que l’actual situació en què ens trobem així ho requereix, i la formació multidisciplinar d’Unisocietat ens pot ajudar a aprendre a emprendre”, destacaven.

  A l’igual que “Unimajors”, “Unisocietat” aportarà claus per a entendre millor l’entorn en què vivim, no caldrà fer exàmens ni proves d’accés, ni tenir estudis previs, i s’articularà en tres cursos amb quatre assignatures per curs dos dies per setmana. Comptarà amb classes i conferències sobre temàtiques diverses “que tractarem de plantejar perquè siguen atractives a totes les franges d’edat”, avançava Jorge Hermosilla, qui destacava que el nou programa “es fruit d’una estreta col·laboració amb entitats com l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent, sense les quals no podria dur-se a terme”.

  L’Alcalde d’Ontinyent incidia en què obrir esta oferta formativa als majors de 30 anys “suposa tendir un nou pont entre la Universitat i la societat, que és una de les línies que ens vam marcar com a objectius a esta etapa de la Fundació Campus Ontinyent”. En aquest sentit, Jorge Rodríguez recordava que aquestos objectius “els estem assolint, ja que volíem consolidar-nos com a Ciutat Universitària i comptem amb la ferma aposta de la Universitat per a construir el nou edifici unificat del Campus; volíem millorar l’oferta de titulacions i hem aconseguit ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; i volíem augmentar els ponts entre universitat i societat, i a més d’Unisocietat comptem també amb conferències, actuacions musicals, concerts, el programa Ociversitari, la Universitat d’Hivern o el Circuit Café Teatre que augmenten les arrels universitàries d’Ontinyent”, destacava.

  Per la seua banda, Antonio Carbonell manifestava que “Caixa Ontinyent sempre estarà present on hi haja una iniciativa per millorar la societat”, i agraïa “la gran implicació de l’Alcalde d’Ontinyent, que ens ha immers en un projecte emocionant, amb idees, treball i il·lusió, per a què entre la Universitat, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent tragam endavant un projecte com aquest per beneficiar a la societat”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -