22/05/2024 - 7:08
Més

  Ontinyent presenta el cartell i obri inscripcions per al seu XIII Duatló

  Altres notícies

  La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Triatló Ontinyent han presentat el cartell del XIII Duatló Ciutat d’Ontinyent, que organitzen ambdues entitats juntament amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Universitat de València i la Diputació de València.

  La competició, que ha obert inscripcions a la web www.triatlocv.org, és una prova que tindrà lloc el proper 17 de febrer i en la que podran participar esportistes tant federats com no federats en les modalitats individual, relleus i parelles. En tots els casos es farà un recorregut repartits en tres parts: un primer segment de 4.400 metres de carrera a peu, un segment ciclista de 18 km i un tercer segment de carrera a peu de 2.200 metres. L’eixida i l’arribada seran a la pista d’atletisme del poliesportiu.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que “competicions com aquestes projecten la imatge de la ciutat i atrauen a persones visitants a descobrir-nos, a més de fomentar la pràctica esportiva. Des des de l’Ajuntament any rere any s’impliquem a nivell econòmic i logístic en iniciatives com aquesta perquè creguem fermament en tots els beneficis que aporta l’esport a la societat”.

  Des del club Triatló Ontinyent es destacava el gran ambient amb que es compta cada any en esta cita, i animaven als esportistes a inscriure’s i participar, i a la ciutadania a gaudir com a públic de la prova.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -