Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a dos joves de 18 i 19 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, després d’apoderar-se de dos parells de sabatilles de la taquilla d’un gimnàs. El legítim propietari va localitzar les sabatilles en un portal de venda de segona mà pel que van poder ser recuperades.

Els fets van ocórrer quan el monitor d’un gimnàs va descobrir que la seva taquilla del vestuari es trobava oberta, ja que l’home l’havia deixat perfectament tancada amb el candau posat per anar a donar diverses classes. El candau de la mateixa va ser forçat i li havien furtat dos parells de sabatilles esportives, una d’elles de boxa, sent un model molt exclusiu.

La víctima va localitzar la mateixa vesprada dos parells de sabatilles en una aplicació informàtica de venda de productes de segona mà iguals a les seves, per la qual cosa va quedar amb el venedor de les mateixes, avisant immediatament a la Policia.

Els agents van acudir immediatament al carrer de la localitat on el monitor i el “venedor” havien quedat per realitzar la venda i van esbrinar que el suposat venedor hauria forçat la taquilla amb un altre jove, trencant el candau i apoderant-se dels dos parells de sabatilles. Els policies, van localitzar a l’altre sospitós que tenia l’altre parell de sabatilles, i després dels esbrinaments pertinents, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els policies van recuperar els dos parells de sabatilles que li van ser entregades al seu legítim propietari.