19/07/2024 - 7:40
Més

  La Policia Nacional localitza a una dona que s’havia precipitat per un barranc

  Altres notícies

  Agents de la Policia Nacional han localitzat a Ontinyent a una dona de 67 anys que s’hauria després per un precipici d’uns 15 metres per la zona de Pou Clar. Després d’una intensa cerca i gràcies a la comunicació via telefònica amb la víctima que es trobava en un gran estat d’agonia, els agents la van localitzar en un barranc replet de mala herba, ferida i sense poder moure’s.

  Els fets van ocórrer ahir, sobre les tres de la vesprada, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè es dirigiren a una zona pròxima al poliesportiu de la localitat, on es requeria presència policial per una persona ferida.

  Immediatament els agents es van dirigir al lloc i van observar a unes dones que li van manifestar que la seua mare hauria eixit a passejar amb el seu gos i després de contactar amb elles per telèfon, els hauria informat que s’hi havia precipitat per la zona de Pou Clar, sense conéixer el lloc exacte.

  Ràpidament, un dels agents va tornar a telefonar a la dona, realitzant-li diverses preguntes sense que aquesta responguera amb coherència, tan sols indicava de manera reiterada que es trobava en el Pou Clar.

  Després d’això, els agents van establir un ampli dispositiu de cerca en col·laboració amb Policia Local, Guàrdia Civil i Bombers, repartint-se els indicatius per la zona que al·ludia la víctima.

  Després de més de tres hores d’intensa cerca, els agents de Policia Nacional va instar una de les filles que tornara a reprendre la comunicació amb la seua mare, a fi d’aconseguir una mica més d’informació sobre el seu parador malgrat el complicat que resultava mantindre una conversa coherent amb la víctima.

  No obstant això, en un moment donat de la conversa telefònica, la dona va indicar amb gran agonia “que hi havia ànecs” pel que els agents van poder acurtar la seua cerca i es van dirigir al Cami dels Carros, lloc on es trobaven aquest tipus d’ocells.

  Una vegada en els voltants, la patrulla policial li va indicar a una de les filles que animara que la seua mare cridara, moment en el qual es van escoltar unes veus a l’altre costat del riu situat en la zona, que provenien d’un precipici d’uns 15 metres d’altura que estava totalment cobert de mala herba.

  Els crits de la víctima van conduir als agents de Policia Nacional al lloc exacte on havia caigut, localitzant-la en un barranc amb nombroses ferides i sense poder moure’s encara que conscient, al costat del seu gos. Els policies fins a aconseguir arribar a la dona, van patir diversos talls i esgarrapades. Després d’això els agents van alertar a la resta d’indicatius que participaven en les tasques de cerca per a aconseguir posar-la fora de perill.

  Gràcies a la comunicació permanent amb la víctima i a la breu indicació que hauria donat sobre el seu parador, els agents van aconseguir localitzar a la víctima i salvar la seua vida. La dona va ser traslladada per un indicatiu sanitari a un hospital de la zona per a ser avaluada de les ferides.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -