29/11/2023 - 3:03
Més

  La Guàrdia Civil deté als 3 autors de diversos robatoris ocorreguts a Benigànim i Llutxent

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil de València deté als 3 autors dels delictes de robatori amb força que havien tingut lloc a Benigànim (València), Llutxent (València) i El Viso Balsa de Ves (Albacete).

  La investigació va començar després de la interposició d’una denúncia per la sostracció d’un vehicle en la localitat de Quatretonda (València) a mitjan passat mes de juny. Més tard, aqueix mateix vehicle va ser localitzat a la província d’Albacete, és per això que, en col·laboració amb agents de la Guàrdia Civil de Casas Ibáñez (Albacete) s’inicien les investigacions, aconseguint identificar i detindre el passat 13 de juliol a 3 homes com els autors de diversos robatoris amb força: un en un habitatge en la pedania de El Viso Balsa de Ves (Albacete), en un altre habitatge de Benigànim (València), i en un establiment d’hostaleria en la localitat de Llutxent (València).

  Posteriorment, es va procedir a la investigació de la parella d’un dels autors pels següents fets: simulació de delicte, en haver sigut la persona que va interposar la denúncia per la sostracció del vehicle, amb l’únic objectiu de desvincular a la seua parella dels robatoris que havien tingut lloc a la província d’Albacete.

  Durant la investigació es va dur a terme el registre de l’habitatge situat a Benigànim de 2 dels detinguts, recuperant alguns dels efectes sostrets en els diversos robatoris. El total del valor dels efectes recuperats ascendeix a 4 000 euros, entre els quals es trobaven 2 escopetes sostrets en l’habitatge de l’Aparença Balsa de Ves, així com efectes sostrets de l’establiment hostaler de Llutxent (teclat d’ordinador, consola, recaptació de l’establiment, begudes, etc.)

  Es va procedir a la detenció dels autors el passat 13 de juliol en les localitats de Benigànim i Quatretonda (València) per 3 robatoris amb força (2 en habitatges i 1 en establiment d’hostaleria) de 3 homes de 21, 26 i 37 anys i de nacionalitats espanyola, ucraïnesa i guatemalenca.

  A més, la parella d’un d’ells està sent investigada per simulació de delicte, una dona de 30 anys i de nacionalitat espanyola.

  És de ressenyar la importància de la col·laboració ciutadana, així com la coordinació entre els agents de la Guàrdia Civil de València i d’Albacete, així com de la Policia Local de Benigànim. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -