Benigànim acollirà la final del 16é Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat

0

El trinquet de Benigànim serà l’escenari de les finals del 16é Campionat d’Hivern de Raspall organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Un total de 8 finals de diferents categories es disputaran el pròxim dissabte 26 i diumenge 27 de gener, clausurant així un campionat que donava inici el passat mes de setembre i que ha reunit al voltant de 200 participants de 50 equips procedents de 14 localitats diferents.

D’aquesta manera, el dia 26, a partir de les 10:00 hores començaran les finals de les categories Benjamí (Moixent A – Genovés A); Aleví (Genovés A – Genovés B); Infantil iniciació (Muro – Moixent). De vesprada, a les 16:00 hores es reprendran les finals de les categories Infantil nivell (Quatretonda B – Genovés); Adults tercera (Benigànim – Moixent); i Adults segona (Benigànim – Otos).

Diumenge, a partir de les 10:00 hores, serà el torn de les categories Cadet (Genovés A – Quatretonda B) i Adults primera (Llocnou d’En Fenollet – Otos). Finalment, a les 12:00 hores se celebrarà l’entrega de trofeus a tots els equips guanyadors.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, recordava que “el raspall i els trinquets són elements representatius de la nostra cultura i tradició, i és per això que des de la Mancomunitat volem donar suport a iniciatives com aquest campionat que s’ha convertit en tot un símbol d’aquest esport a la comarca”. Gomar convidava a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida a acudir a Benigànim i gaudir “de les que segur seran unes finals molt intenses i amb molt de nivell” concloïa el president.