Agullent trau a licitació pública l’ampliació del cementeri municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha tret a licitació pública  l’ampliació del cementeri municipal. Unes obres valorades en 53.719€ que tenen com a objectiu augmentar la capacitat del cementeri en 64 nous nínxols, i que s’aprofitaran per a realitzar algunes actuacions de millora en el recinte existent. Les obres estaran finançades pel Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València.

L’actuació prevista al cementeri municipal permetrà incorporar 64 nous nínxols, que seguiran la mateixa línia estètica dels creats en la darrera ampliació del 2011. Això és, nínxols de formigó armat distribuïts en 4 altures, amb un voladís frontal i posterior. A més, enfront de la zona d’ubicació dels nous nínxols, es pavimentarà l’espai necessari per connectar el pas de vianants amb l’àrea ja existent dins del recinte. La nova zona del cementeri municipal, a més, comptarà amb xarxa de reg, enllumenat,  recollides d’aigües pluvials i s’hi plantarà arbrat.

A banda de la construcció dels nous nínxols, la intervenció inclou realitzar algunes millores en les instal·lacions ja existents, com la substitució d’un tram de la barana que separa els dos nivells del recinte, o la renovació de les finestres de les dues cambres destinades a magatzem que hi ha al cementeri.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent destina 100.000€ per iniciar el pla “Agullent Suma”

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha reestructurat els pressupostos municipals, que tenia a punt …