L’Ajuntament d’Ontinyent demana a la Conselleria una reunió sobre el projecte del Centre de Menors

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha sol·licitat a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives una reunió per tal d’abordar la possible creació per part d’una empresa privada d’un Centre de Menors en una zona residencial dels voltants de la ciutat. Es dóna així compliment a l’acord a que es va arribar dilluns en una reunió entre representants municipals i el veïnat de les urbanitzacions de Pola i Helios, els quals vénen mostrant la seua preocupació davant l’anunciada implantació d’un centre de menors, servei que ha de ser acreditat abans per la Conselleria.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, explicava que “a dita reunió volem assistir acompanyats dels representants del veïnat, perquè puguen expressar als representants de la conselleria els seus temors i dubtes davant d’aquest projecte”. La regidora explicava que des del Govern d’Ontinyent es considera que la ubicació plantejada “està molt lluny dels objectius plantejats al Pla d’Inclusió, ja que està a més de 3 quilòmetres del casc urbà, la qual cosa dificultaria que els i les joves puguen integrar-se i realitzar activitats pròpies d’aquesta franja d’edat”.

A més a més, afegia que l’entorn no urbanitzat de la zona, “no facilitaria tampoc les relacions externes dels menors, ja que com expressaven alguns veïns i veïnes es tracta de parcel·les tancades i sense espais verds compartits. És per aquest motiu que  l’Ajuntament haguera desitjat haver consensuat amb la Conselleria un lloc més adequat i fins i tot altre tipus de recurs molt més inclusiu”, manifestava.

Publicitat