19/07/2024 - 7:17
Més

  L’Emissari Reial Jacobo anuncia l’arribada dels Reis Mags a Ontinyent

  Altres notícies

  L’emissari reial, Jacobo, arribava aquest matí a la Plaça Major, on xiquets, xiquetes i les seues famílies han escoltat l’anunci de l’arribada de ses majestats els Reis Mags d’Orient.

  La jornada s’iniciava amb el nou acte de la “despertà” a Jacobo, a les 10:30 hores al Palau de la Vila, on estava des d’ahir el campament de l’emissari, que era despertat amb la cançó “Desperta Jacobo”. A les 11:00 hores Jacobo eixia des de la placeta de Sant Roc per a dirigir-se a la plaça Major, on era rebut per l’Alcalde Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora de Festes, Àngels Muñoz, i la resta de la corporació. Acte seguit pujava al balcó de “l’Ajuntament Vell” on l’emissari anunciava l’arribada dels Reis Mags i la Cavalcada que tindrà lloc esta vesprada, i donava pas a la tradicional “pluja de caramels”.

  La Cavalcada se celebrarà a partir de les 18:00 hores recuperant el seu recorregut previ a la pandèmia, des de l’esglèsia de San José, per a passar per José Simó Marín, Martínez Valls, Daniel Gil, i el carrer Major, arribant finalment les bandes de música i les carrosses de Jacobo i els Reis a la plaça de Major, on tindrà lloc l’adoració. La cavalcada, que comptarà amb la participació de diverses associacions i entitats de la ciutat, es podrà seguir en directe per les xarxes socials de Periòdic d’Ontinyent i Comarcal TV amb el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -