22/02/2024 - 1:51
Més

  Ontinyent acollirà dimarts una Fira d’Ocupació que compta ja amb més de 70 ofertes de treball, tallers i xerrades

  Altres notícies

  La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà el proper dimarts 5 de desembre una Fira d’Ocupació que oferirà, per ara, més de 70 ofertes de treball, dos tallers i diverses xerrades. Es tracta d’una acció impulsada per la Cambra de Comerç de València i la Diputació de València amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que encara admet inscripcions tant d’empreses com de persones interessades en fer entrevistes de treball.

  La regidora de Promoció Econòmica i vicepresidenta 1ª de la Diputació de València, Natàlia Enguix, explicava que “dins les accions que ve emprenent l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’ocupació, hem organitzat de manera directa dos fòrums d’ocupació als últims anys, un format en el que hem creat un punt de trobada entre demandants d’ocupació i empreses que busquen personal”. Estos fòrums també tenien lloc a la Sala Gomis, oferint entre ambdúes edicions més de 200 llocs de treball i comptant amb la participació de 55 empreses.

  Enguix explicava que “és una línia que ha funcionat bé, i ara hem vist l’oportunitat de poder fer altra d’estes convocatòries en esta ocasió de la mà de la Diputació i Cámara València, i afegint la realització de tallers de xerrades”. Així, la jornada, que es desenvoluparà entre les 9:00 i les 14:00 hores, sent necessària la inscripció prèvia a https://www.feriaempleovalencia.com/, on les persones participants tenen possibilitat d’inscriure’s fins a les 23 :59 hores del 3 de desembre. Estes persones rebran una comunicació el 4 de desembre per poder realitzar l’entrevista el dia 5 amb els departamentes de recursos humans de les prop de 20 empreses participants. El llistat de les empreses i els llocs ofertats es pot trobar en la mateixa web.

  A més a més, hi haurà tot un seguit d’activitats aparellades, com la conferència “Pecatta Minuta” a càrrec de Pedro Redondo, director de negoci Corporatiu en Infogrés, a les 10:00 hores; el taller “Sal de la caja, 3,2,1 go!” de l’escriptora i consultora Ana Añón a les 11:30 hores; el taller “kilómetro a kilómetro, depende de tí” de l’especialista en teràpia emocional Sofia Virosque a les 12:30 hores; i un seguit de microxerrades de 15 minuts des de les 11:30 hores a càrrec de diverses empreses, que explicitaran què valoren les empreses quan busquen talent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -