Ontinyent obrirà en la Fase 2 el pavelló, gimnàs i trinquet del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà amb l’entrada en la Fase 2 del desconfinament els espais utilitzables al Poliesportiu Municipal, en concret amb la posada en funcionament del pavelló, gimnàs i el trinquet. El regidor de l’àrea, Óscar Borrell, explicava que tots els canvis que van introduint-se es fan sempre d’acord amb les indicacions del Govern d’Espanya pel que fa a mesures de seguretat i higiene i control de l’aforament, incidint a la ciutadania “que l’Estat d’Alarma continua, que el virus segueix actiu, i que llevat del mateix moment de la pràctica esportiva, és obligatori l’ús de mascareta en totes les instal·lacions esportives municipals”.

Així, amb l’apertura del pavelló (incloent el rocòdrom), gimnàs i el trinquet, es podran reprendre activitats en esports com bàdminton, pilota, gimnàstica rítmica o kung fú. Cal recordar que la ciutadania ja podia utilitzar les pistes de pàdel i tennis, i també les de frontennis, atletisme, velòdrom, petanca o l’espai de tir amb arc. A més a més, s’obriran les instal·lacions esportives a l’aire lliure dels col·legis per a l’ús per part d’escoles esportives municipals com la de bàsquet o tai-chi, de manera individual fins a 10 persones simultàniament.

El regidor explicava també altra novetat aplicable des d’esta mateixa setmana: d’acord amb la modificació de l’article 3 de l’Ordre Ministerial SND/440/2020, la pràctica de l’activitat física no professional es pot realitzar ja en grups de 10 persones als territoris en Fase 1, i es pot jugar en parelles a pàdel i tennis. Tal com asssenyala el Consell Superior d’Esports del Govern d’Espanya, estos canvis es faran sempre atenent a les mesures de prevenció establertes per l’autoritat sanitària, i especialment les relatives a la distancia de seguretat o al seu defecte de protecció física.

Selecció de personal de la piscina d’estiu

Per altra banda, s’està ultimant la posada en funcionament de la piscina d’estiu des del proper dia 15 de juny, i a tal efecte l’Ajuntament ha procedit a publicar les bases que han de regir els processos de selecció per a la contractació del personal necessari per a la prestació del servei. Es tracta d’un total de fins a 14 places, repartides entre fins a 3 vigilants taquilles i 2 vigilants de manteniment ; fins a 7 socorristes i fins a 2 Graduats/ades en Infermeria/ATS/DUE. El termini de sol·licituds per a participar en aquest procés selectiu començava aquest dijous 28 de maig i finalitzarà dimecres de la setmana vinent, dia 3 de juny, tots dos inclosos estant les bases aprovades així com el model d’instància a emprar disponibles a la web municipal, al registre d’entrada de l’Ajuntament i a l’oficina PROP de la ciutat.

Davant el manteniment de la situació de l’Estat d’Alarma i amb l’interès de potenciar la seguretat en l’ús de les instal·lacions, enguany en la piscina s’establirà dos torns d’ús amb accés limitat, per tal d’evitar massificacions. Per a accedir al recinte caldrà adquirir les entrades prèviament de manera telemàtica, amb un preu de l’entrada que es reduirà acord a la limitació horària, passant a ser de 1’75 euros, enlloc dels 3’5 euros establits als anys anteriors.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …