“Masterclass” per promoure l’activitat física durant el confinament

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i els clubs esportius locals que compten amb escoles municipals posen en marxa des d’aquest dimarts un Pla Esportiu per promoure l’activitat física moderada durant el confinament. El regidor d’Esports, Òscar Borrell, ha explicat que aquesta iniciativa, prèviament anunciada per l’alcalde, Jorge Rodríguez, consta d’un seguit de «masterclass» diàries a través del facebook municipal, que es plantegen per ajudar a mantenir un millor estat físic i emocional a veïnat de totes les edats.

El regidor manifestava que «estem en un moment del confinament en el què practicar esport, establir rutines i mantindre’s ocupat són qüestions importants i aconsellades pels metges i psicòlegs per afrontar de la millor forma el confinament obligat que estem vivint totes i tots degut a l’epidèmia del Coronavirus. Hem de seguir les recomanacions per al manteniment de l’activitat física en els espais domiciliaris i amb eines senzilles segons recomana la Societat Espanyola de Medicina de l’Esport.», assenyalava.

El Pla Esportiu es podrà seguir pel facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent amb masterclass dels esports que ja utilitzen aquesta ferramenta per a la seua docència online, que continuarà en aquests mesos de forma online amb els tècnics de cada club. Així, aquest dimarts s’emet a la masterclass del Club Martínez Valls Bàsquet; dimecres la del Club de Tennis Poliesportiu; dijous la del Club Triatló Ontinyent; divendres la del Club d’Escacs d’Ontinyent; dissabte la del Club Atletisme Ontinyent i diumenge la del Club de Pilota Ontinyent. En tots els casos l’horari previst és a les 17:00 hores excepte els escacs, que seran a les 16:00, i la pilota que serà a les 11:00. La setmana següent i fins la data del 25 d’abril hi ha previstes tot un seguit de masterclass diàries de les quals s’anirà informant a les xarxes socials municipals. Els continguts versaran sobre xicotets exercicis de manteniment muscular, respiratoris, exercicis de flexibilitat i activitats caseres, adaptades per a gent de totes les edats.

Òscar Borrell afegia que «en definitiva, intentem minimitzar els efectes confinament i millorar el sistema i aparell de l’organisme, així com mantindre’s ocupat per a evitar el desànim, tristesa i desocupació. A més a més podrem conèixer les escoles esportives municipals que es practiquen a Ontinyent per a poder inscriure’s en les escoles d’estiu dels esports i reservar una plaça per a les escoles municipals de la temporada 2020-2021. Ara més que mai és necessari l’exercici físic per a prevenir patologies cròniques, i millorar el estat tant físic com emocional», concloïa.

#PlaEsportiuOntinyent

#PlaEsportiuOntinyent Masterclass del Club Tennis Poliesportiu

Publicada por Ajuntament d'Ontinyent en Miércoles, 15 de abril de 2020

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …