Es reparteixen 11.000 mascaretes entre les persones que s’incorporen a la feina

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la distribució de milers de mascaretes entre les persones que s’incorporaven aquest dimarts als seus llocs de treball, després de la represa de les activitats no essencials decretades pel Govern d’Espanya. En total són 11.000 mascaretes quirúrgiques que reparteixen principalment la Policia Local i Protecció Civil però també la Policia Nacional.

La 1ª tinent d’alcalde i coordinadora de l’àrea de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que «estes mascaretes són les que ens facilita el Govern d’Espanya a través de la Delegació de Govern, i que repartim d’acord amb les prioritats i recomanacions marcades pel Ministeri de Sanitat al voltant de l’ús de màscares a persones que no poden treballar des de casa», assenyalava.

El repartiment s’efectuava des primerísima hora del matí en llocs com ara la rotonda de Manterol, la rotonda de Bombers, la zona de El Salvador, l’accés al polígon de l’Altet i la baixada al Camí Vell de Xàtiva, espais que el regidor de Policia, Pepe Gandia, explicava que «són llocs estratègics, i han estat repartides de 5.30 a 9:00 i de 13:00 a 16:00 hores, que són les franges més usuals per a la incorporació als diferents torns de treball», manifestava. El regidor ha aprofitat per agrair a la ciutadania en general el bon comportament que està tenint majoritàriament i la seua col·laboració amb les forces i cossos de seguretat per facilitar el compliment de les directrius de l’Estat d’Alarma.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comença la venda del Meló d’Or als comerços locals

Aquesta setmana ha començat la venda del Meló d’Or d’Ontinyent als comerços locals de la …