02/12/2023 - 16:47
Més

  Els “Zomlings” estaràn en la Crosszombie del 30 de maig

  Altres notícies

  La popular marca internacional de ninotets tindrà a Ontinyent la primera trobada mundial per mostrar, intercanviar i jugar amb el que sens dubte és el joguet més popular i més de moda ara mateix a escala internacional.

  L’organització de Crosszombie ha preparat una matinal infantil per a tota la família el dia 30 de maig al antic solar de Tortosa i Delgado, com a precedent de la cursa de Cross amb temàtica Zombie, on l’ organització ha confirmat que, almenys hi haurà una col·lecció completa d’una de les sèries en exposició, jocs i regals. A més a més s’habilitarà un espai de joc i un espai d’intercanvi perquè tots els xiquets i xiquetes puguen canviar els “zomlings” repetits i completar les seues col·leccions.

  Tot i que encara falta concretar horaris, ja s’ha confirmat la fira “Zomling”, el concurs de mascotes Zombis i la realització d’altres activitats i sorpreses.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -