29/03/2024 - 7:11
Més

    Antonio Esquinas repta a un debat públic a la resta de candidats a l’alcaldia de Castelló de Rugat

    Altres notícies

    El candidat socialista a l’alcaldia de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas ha reptat públicament a la resta de forces que vagen a presentar-se a Castelló a fer un debat electoral on puguen confrontar-se idees i projectes: “Per respecte a la gent del nostre poble s’ha de fer eixe debat. Els covards no poden representar Castelló”. Així ho manifestava Esquinas durant l’acte de presentació de la candidatura electoral municipal del partit, que va congregar 150 persones el passat divendres al Centre Social de la localitat.

    Esquinas va presentar un a un els membres “del millor i més seriós projecte per a Castelló”, emfatitzant que no es tractava d’una candidatura d’un partit sinó “la candidatura d’un poble que treballarà per al poble”. Junt al candidat estan Macarena Copoví, Héctor Soler, Paco Gómez, Ricardo Pastor, Nuria Escrivà, Juanen Benavent, Laura Martí, Toni Santainés, Rosa Encarna Fuster i Vicenta Boscà, “gent molt implicada en educació, cultura, esport i el mon agrari. Persones honestes, treballadores i capacitades per a representar Castelló amb la dignitat que es mereix després d’un període d’abandonament per part del PP, que amb la seua deixadesa ha dut a la ruïna econòmica al poble”, destacava.

    Els socialistes treballaran per recuperar la línia Gandia-Alcoi

    En l’acte, i com ja es va fer a la presentació del candidat realitzada fa uns mesos, és van explicar els eixos fonamentals que estructuraran el projecte socialista: l’economia i l’ocupació, la participació i la transparència i, finalment, els drets socials que, com va dir el candidat socialista, “son la senyera fonamental d’un projecte progressista”. Així mateix es va avançar algunes de les propostes ciutadanes que s’han replegat gràcies a la campanya posada en marxa per replegar idees per al programa electoral a través de reunions amb associacions, entitats i també per correu electrònic, whatsapp i xarxes socials.

    Entre elles destaca la proposta d’utilitzar els recursos de l’Ajuntament, junt als d’altres municipis, per recuperar la línia de transport públic que unia vàries localitats, entre elles Castelló amb, Gandia i Alcoi. Esta línia va ser suspesa en octubre de 2014 per la Conselleria d’Infrastructures i Transport, degut a un conflicte amb l’operador per l’impagament i retirada de compensacions a la línia, que és deficitària, afectant usuaris de Castelló de Rugat, Ontinyent, Rotova, Llocnou de Sant Jeroni, Almisserà, Terrateig, Beniarrés, Cocentaina i Muro, a més de les referides Gandia i Alcoi. “Els veïns i veïnes de Castelló no poden perdre aquest servei, i treballar amb altres ajuntaments pot ser la via per compensar els efectes d’esta nova retallada de la Conselleria en mans del PP”.

    Altres de les propostes que s’han replegat i que els socialistes assumiran al seu programa són la reducció a una única línia de telefonia mòbil per als representats polítics del poble: “Ha hagut moments en que de la butxaca dels veïns i veïnes hem arribat a pagar 6 línies mòbils, una per cada regidor del PP, i això és innecessari i insostenible”; així mateix es plantejarà realitzar els Plens Municipals a hores en que la gent del poble puga acudir a conèixer el que passa a Castelló (20:00 o 20:30 de la vesprada); millorar el manteniment, cura i higiene de les instal·lacions del poliesportiu municipal; iniciar campanyes de recollida de material escolar, jocs educatius, etc. per a persones amb necessitat; respectar i fomentar la cultura i llengua valencianes; i millorar la neteja del poble, “un aspecte que deuria ser bàsic però que els últims temps s’ha deixat de banda”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -