20/04/2024 - 8:13
Més

    Rodríguez i el seu equip participen a diversos debats de precampanya

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, i el seu equip, participen estos dies a diversos debats de precampanya. En concret, Jorge Rodríguez assistirà aquest dimarts a les 10:00 hores a un debat electoral que tindrà lloc a València organitzat per a l’edició autonòmica d’un diari d’àmbit estatal junt a altres tres caps de llista de distintes formacions. Així mateix, a les pròximes setmanes participarà al ja tradicional debat electoral local que organitza l’associació local d’ames de casa Tyrius.

    Per la seua banda, la portaveu de la campanya dels socialistes ontinyentins i nº15 de la llista electoral socialista a Les Corts Valencianes, Rebeca Torró, participarà aquest divendres al debat organitzat pel Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV a les 19:30h a la Sala Gomis d’Ontinyent. Tant el debat de demà com el de dimarts seran retransmesos en diferit a través d’internet.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -