728×90 caixa onti estiu

El 30 de maig Ontinyent acollirà la primera carrera “Zombie”

Crosszombie es dóna a conèixer mitjançant una original campanya de videos enllaçats en YouTube que aporten informació a l’estil “elije la teua pròpia aventura”.

Els videos, en els quals van participar voluntaris de diverses poblacions, han sigut realitzats per l’empresa ontinyentina BitMedia i la pròpia organització.
Segons l’organització: “Aquesta campanya és només el tret d’eixida on anem a utilitzar les últimes tendències en Màrqueting i comunicació. La promoció se centrarà en una forta campanya online però partint del contacte directe amb la gent”.

En la presentació de l’esdeveniment, el regidor d’esport i educació d’Ontinyent, Pepe Pla, ha recalcat que “el que volem és que la gent isca al carrer. Que tinguen ací, a Ontinyent, les coses que hi ha en altres ciutats més grans”. Subratllant també la importància de l’esdeveniment per al turisme: “Volem ser un poble d’atracció per a tota la gent”.

Des d’avui fins al 30 de maig, dia de la carrera, la gent podrà trobar-se zombis pel carrer informant de l’esdeveniment, exposicions i activitats relacionades amb la temàtica zombi.

Importants empreses locals com ESET ja han confirmat el patrocini i comptaran amb espais identificatius en el recorregut. Així mateix, associacions de tot tipus ja han confirmat la seua col·laboració activa. Coordinats per l’organització, aportaran activitats i sorpreses que van a fer de la Crosszombie l’esdeveniment del seu estil més important realitzat fins avui.

La Preinscripció va a bon ritme. S’espera omplir totes les places de participació directa, limitades per l’organització a 2000 a causa de les característiques especials del circuit, que transcorre pels barris de la Vila, Poble Nou i Sant Antoni.

L’eixida i meta se situen en el solar de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado coneguda també com “La Zona de Carpes”. El 30 de maig Crosszombie organitzarà altres activitats com a concurs de mascotes i disfresses zombi, zones de descans i zona de marxandatge zombi. Aquesta àrea permetrà gaudir i participar a tothom en aquest esdeveniment encara que no participen en la carrera directament.

L’organització ha volgut recalcar que “més que una carrera, és un espectacle i pretenem que tothom puga participar en ell de la manera que crea més oportuna, per açò hem creat diferents categories i activitats que permetran a la gent d’Ontinyent gaudir d’un dia original i festiu”. Informació en www.crosszombie.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Al-Jullisba, Marxa Mora 2020

Video de l’estrena de la peça musical Al-Jullisba, marxa mora dedicat a Juanjo Lliso Bartual, …