28/03/2024 - 10:53
Més

    Ximo Puig situa la regidora d’Ontinyent Rebeca Torró a la llista de les Corts

    Altres notícies

    El Secretari General del PSPV-PSOE i candidat socialista a la presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha situat a la regidora d’Ontinyent Rebeca Torró en llocs d’eixida a la llista per València a les Corts autonòmiques en cas de ser President del Consell.

    Els socialistes d’Ontinyent han recordat que Jorge Rodríguez ja va avançar temps enrere que anava a estar centrat estos quatre anys en Ontinyent, però que no renunciava a tenir influència en el futur Govern de Ximo Puig, un desig que s’acompleix amb la designació a la seua número dos com a membre de la candidatura dels Socialistes per la província de València: “Ontinyent va a poder influir allà on es prenen les decisions importants per a la nostra gent, en cas de governar Ximo Puig”, han celebrat els socialistes d’Ontinyent, destacant també que la presència de Rebeca Torró a les Corts suposa “un enorme reconeixement a la gran tasca desenvolupada per l’Alcalde i el Govern d’Ontinyent tots estos anys, convertits en exemple de gestió eficient, de pacte i regeneradora”, assenyalaven.

    El Comitè Nacional del PSPV-PSOE aprovava el passat dissabte per aclamació una llista a la qual Torró serà la número quinze dels quaranta integrants, una llista de la que Puig destacava que està elaborada “per a guanyar, per a governar, i per a arreglar allò que 20 anys del PP han destrossat”.

    Torró, que podria convertir-se en la primera dona ontinyentina a les Corts Valencianes, manifestava que “és un honor per als socialistes d’Ontinyent ser membres de la candidatura de Ximo Puig, que sense dubte aconseguirà desterrar el desgovern del PP del Palau de la Generalitat. Que Ximo Puig haja inclòs una ontinyentina a la llista autonòmica mostra el reconeixement a la tasca del Govern d’Ontinyent amb el nostre alcalde Jorge Rodríguez al capdavant, qui té Ontinyent com a absoluta prioritat, i que sempre ha dit que la ciutat necessitava ser influent allà on es prenen les decisions importants. Ontinyent marca el camí, i volem que també ho faça des del Govern Valencià”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -