19/03/2024 - 5:54
Més

    UGT i CCOO també assistiran al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

    Altres notícies

    La Unió General de Treballadors (UGT) del País Valencià, a través de la seua organització Intercomarcal, i Comissions Obreres (CCOO) del País Valencià, a través de la seua organització de les Comarques Centrals, han confirmat aquest dijous la seua assistència a la reunió del Pacte per la Sanitat convocada pel Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida per al pròxim dilluns, 1 de juny. Els dos sindicats majoritaris, que ja figuraven en el Pacte per la Sanitat des dels seus inicis, s’uneixen a una convocatòria que ja suma dues forces polítiques, així com diverses associacions veïnals d’Ontinyent i entitats socials comarcals.

    El Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida han valorat molt positivament aquestes dues incorporacions, i han assenyalat que “és molt important per a nosaltres comptar també amb el suport de les organitzacions sindicals de la nostra ciutat i comarca. UGT i CCOO han format part d’aquest pacte des del principi com a representants dels treballadors i treballadores, i és fonamental que seguisca sent així per tal d’aconseguir els objectius col·lectius”.

    Les tres formacions fundadores del Pacte han incidit de nou en el caràcter social d’aquest, ja que “cal donar participació i escoltar al teixit social i associatiu, tant d’àmbit local com comarcal, en una qüestió tan important com la defensa d’uns serveis sociosanitaris públics i dignes per a les persones de la nostra àrea de salut, que no només afecta a Ontinyent, sinó a molts ciutadans i ciutadanes de la Vall d’Albaida”.

    Per altra banda, els tres partits han fet una nova crida a les formacions polítiques, insistint en què “totes les forces polítiques estan convidades a participar. Reiterem la nostra invitació al Partit Popular, i els demanem un vot de confiança per a aquesta nova edició del Pacte. Per a nosaltres seria molt positiu que estigueren, i creiem que per a la ciutadania també. Així mateix, insistim en la nostra invitació també a La Vall ens Uneix, qui té la nostra mà estesa en tot moment per a treballar pels serveis sociosanitaris d’Ontinyent i la comarca”.

    A més, des del Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida, han destacat que “per a nosaltres aquesta convocatòria no pot ser sinònim d’enfrontaments o polèmiques que no interessen a la ciutadania, sinó de treballar en comú pel present i el futur dels serveis sociosanitaris que necessiten les persones. Cap institució ni cap partit en concret ha de tutelar o dirigir aquest espai de diàleg. Ha de ser l’actitud col·laborativa i el respecte entre iguals el que done forma al Pacte, i no cap protagonisme personalista de ningú en concret. De la diversitat naix aquest Pacte i des de la diversitat s’ha de saber gestionar”.

    “Volem remarcar l’esperit d’aquest Pacte, com un espai que recupere a totes aquelles entitats i partits que figuraven anteriorment, i sume a tots i totes els que estan cridats a unir-se, per a treballar de forma col·lectiva en els nombrosos reptes sociosanitaris que tindran Ontinyent i la Vall d’Albaida més enllà de la construcció del nou Hospital. Per això, en aquesta primera reunió, també proposarem que es convide per a les pròximes trobades a les associacions, entitats i sindicats locals i comarcals de l’àmbit sociosanitari que en els inicis del Pacte encara no s’havien creat o no participaven d’aquest”, han conclòs els tres partits impulsors del Pacte.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -