19/04/2024 - 13:38
Més

    La Vall Ens Uneix demana a la Diputació la millora de la seguretat del pont d’accés a Bufali

    Altres notícies

    La Vall Ens Uneix ha demanat la Diputació de València la millora de la seguretat del pont d’accés a la localitat de Bufali per la carretera CV-693, titularitat de la institució provincial. El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, es reunia recentment amb l’alcaldessa de Bufali per la mateixa formació, Estefania Mollà, dins la ronda d’encontres encetada per Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca per tal de conèixer les necessitats i inquietuds dels seus municipis i traslladar-les a la Corporació Provincial.

    En aquest encontre quedava palès que la principal reivindicació de Bufali fa referència a la necessitat d’actuar en el pont d’accés a la localitat per la carretera CV-693, “ja que és moltíssima la gent del poble que el travessa a peu per accedir al cementeri, que està situat a l’altra banda del pont, amb el conseqüent perill per als i les vianants. A més a més, el trànsit rodat s’ha incrementat, i davant d’això cal que s’amplie la calçada i es cree una vorera per garantir un trànsit segur de vianants i vehicles”, manifestava.

    Així, a la moció presentada per Sanchis es demana que per part de la Diputació de Valencia es realitzen les gestions oportunes per a la relaització de les obres necessàries; i que es consigne al pressupost de la Diputació per a 2020 crèdit suficient per a actuar sobre el pont i els seus voltants. Joan Sanchis destacava que “creem en La Vall d’Albaida i en el futur dels nostres pobles. La ciutadania de municipis menuts com Bufali tenen els mateixos drets que la d’altres localitats, drets que anem a defensar a la Diputació de València en tot allò que estiga a la nostra mà”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -