04/12/2023 - 0:23
Més

  La IV cursa solidària de Bufali homenatja a David Cañete

  Altres notícies

  Aquest dissabte, Bufali celebra la 4a cursa solidària i 3° marxa solidària en benefici de l’associació contra el càncer, i que enguany s’ha volgut homenatjar a David Cañete, guanyador de l’última edició.

  La cursa donarà inici a les 18h d’aquest dissabte, i recorrerà una distància de 8’4 quilòmetres. La marxa s’iniciarà 15 minuts desprès de l’eixida de la cursa, i recorrerà una distància de 4km. Les inscripcions continuen obertes fins dijous al es 23:59h amb un cost simbòlic de 5€, que seran destinats a la Junta Local Contra el Càncer, a les que s’han sumat empreses locals i del voltant, a més de l’ajuntament del Palomar i la pròpia població.

  La regidora d’esports Maite Mollà recordava que “la cursa va començar fa ara 4 anys per ajudar l’associació contra el càncer, ja que és una malaltia que ens afecta a tots, directa i indirectament” a més a més agraïa la col·laboració de tot el poble.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -