La tecnologia, protagonista de fitur 2014

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida ha participat un any més en la Fira internacional de turisme (FITUR) a Madrid del 22 al 26 de gener. L’ens ubicat dintre de la Diputació de Valencia ha donat a conèixer els seus atractius en el mostrador del patronat de Turisme Valencia Terra i Mar a través de les ofertes turístiques i les rutes virtuals.

La Mancomunitat ha presentat les 36 escapades de cap de setmana i els 6 paquets turístics configurats “conjuntament amb els agents econòmics” tal i com ha indicat el seu president, Juan Antonio Puchades. Les ofertes abasteixen àmbits com el turisme d’interior, el de salut i benestar, el cultural, el familiar, l’enoturisme així com, el turisme de luxe. Aquest ventall de possibilitats “mostra tot el potencial del sector turístic de  la comarca” segons Puchades, per la qual cosa “les ofertes presentades aquesta edició s’adapten a tots els públics i a tots els pressupostos”.

Agullent, Benissoda, Beniatjar, Bocairent, Bufali, Carrícola, Llutxent, Ontinyent, Otos, Quatretonda i Salem són les poblacions d’on sorgeixen. A més, els packs dissenyats van destinats a grups de sis persones o més i combinen quatre dies de sol i platja amb tres jornades per la comarca per tal de descobrir la indústria tèxtil, la festa, l’esport o, fins i tot, facilitar la immersió lingüística amb cursos d’idiomes.

Durant tres dies el Departament de turisme ha mantes  25 trobades amb diferents agents econòmics “amb la finalitat d’utilitzar aquest certamen com a ferramenta de treball i principal canal de venta” ha destacat el president.

“Fitur és l’eina de venda més potent i completa, ja que poden combinar totes les accions comercials i de màrqueting existents amb millor relació cost efectivitat per arribar de la manera més ràpida i directa als nostres actuals i potencials clients” ha matisat el representant de l’entitat.

Durant la fira s’han portat a terme diferents estratègies de promoció i comercialització de tota l’oferta turística de la comarca, alhora que s’ha realitzat un estudi de mercat recopilant un llistat d’agències majoristes, tour operadors i empreses del sector que marcaran  les primeres línies de treball i negociació. Així doncs, s’han concertat dos workshops amb booking.com i Travel Open Apps, especialitzades en la gestió d’un sistema de reserves on line, a més a més s’ha optés un directori de professionals del Turisme on es registren tots els Touroperadors emissors que operen a Espanya. En quant al sector internacional s’ha contactat amb majoristes d’Europa, així com Amèrica del Nord i del Sud. També s’han visitat diferents professionals turístics de diferent àmbit des de la promoció i màrqueting on line, majoristes, motor de reserves, FiturTech, Know-how & export, geoposicionament, aplicacions mòbils, etc entre els quals destaquen Viajes Flandria, Grupo Undanet, Neoturismo, Sunsea Travel, Avibe, NT Incoming, Apha Tours, Natalie Tours i Great Travel services entre altres.

El president s’ha mostrat satisfet por tot el treball realitzat i pels resultats aconseguits, ha emfatitzat que:“ l’assistència en Fitur és fonamental, genera una excel·lent base de dades de nous contactes, que poden acabar en vendes”, a més “presenta les novetats i estratègies, recollint l’opinió dels clients, i principalment és l’escenari on s’identifiquen i es capten nous socis i nous distribuïdors a nivell mundial “.

“Fitur és punt de trobada de tots el professionals i el mostrador idoni per comprovar les noves tendències del sector , i en aquest sentit la Mancomunitat continuarà treballant pel turisme de la comarca” ha conclòs l’edil.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida aposta pel cicloturisme com a atractiu turístic vertebrador de la comarca

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acaba d’incloure entre els projectes a sufragar …