24/04/2024 - 4:35
Més

  Els premis Sambori premien els treballs de l’alumnat de 14 pobles i 19 centres de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Els premis Sambori de literatura de la Vall d’Albaida van premiar diumenge passat els millors treballs presentats en la comarca, a més del concurs fotogràfic el guanyador del qual va ser Ricard Soler de la Pobla del Duc. «Se sol dir que allò important és participar i este cas és més real que mai» valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, que assenyala que «La promoció dels talents literaris en valencià és el millor fi de festa possible per a la Trobada». Els premis consistixen en lots de llibres o material escolar, excepte en les modalitats col·lectives (d’infantil, primer cicle de primària i Necessitats Educatives Especials) on el premi és material per a l’aula. A banda, els guanyadors i guanyadores de la fase Trobada participaran en la Final on els millors de cada comarca aspiraran a 3 premis per cada categoria.

  19 centres van resultar premiats, entre els quals destaquen l’IES Josep Segrelles i el CEIP Covalta, ambdós d’Albaida, amb 6 i 3 premis respectivament. El CEIP Martínez Valls, el CRA Castell de Carbonera, el CEIP Bonavista, el CEIP Doctor Esplugues, l’IES Porçons i l’amfritrió, el CEIP Comte de Salvatierra, es van comptar amb dos premiats cadascun en uns Sambori molt repartits que per pobles van acabar a Ontinyent (10), Albaida (6), Aielo de Malferit (3), Montaverner, Fontanars i Agullent (2) i Otos, l’Olleria, la Pobla del Duc, Benigànim, Beniatjar, Atzeneta, Bufali i Benissoda.

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida col·labora amb una aportació econòmica a l’organització de la Trobada d’Escoles en Valencià i els premis Sambori, Convocats per la fundació del mateix nom per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escola i adreçats a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) i d’alumnes amb Necessitats Educatives Especials.

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -