23/03/2023 - 12:15
Més
  IniciEducacióL’Escola Infantil la Jordana d’Agullent incorporarà servei de menjador

  L’Escola Infantil la Jordana d’Agullent incorporarà servei de menjador

  L’Escola Infantil Municipal la Jordana d’Agullent, pionera a la comarca per treballar els continguts curriculars mitjans l’experimentació artística, incorporarà a partir del proper curs 2017-2018 el servei de menjador escolar. L’escoleta d’Agullent, que ja ofereix el servei d’ampliació d’horaris tant pel matí com per la vesprada, també incorporarà a partir del proper curs el servei de menjador de 13h a 15h, temps que a més de servir per a dinar, també es destinarà a la migdiada del menuts.

  El centre agullentí, que acull a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, realitzarà aquest dimarts 9 de maig una jornada de portes obertes perquè totes les persones interessades puguen visitar aquest espai educatiu municipal. Les portes obertes tindran lloc a partir de les 18:30 hores. Durant la visita es podrà visitar l’edifici de l’escoleta que compta amb tres aules, un pati davanter i un altre pati integrat dins d’un espai en contacte amb la natura. A més s’explicarà el projecte del centre, que conduït per quatre educadores qualificades, promou entre l’alumnat experiències educatives vivencials i experimentals, i utilitza l’art com a fil conductor.

  Art al carrer

  La comunitat educativa de l’Escoleta “La Jordana” i del CEIP Sant Vicent Ferrer estan impulsant conjuntament durant aquest curs un projecte d’art al carrer que té com a objectiu aplicar en espais de la trama urbana, els coneixements artístics i les tècniques apreses pels xiquets i xiquetes d’ambdós centres. La idea és que les experiències artístiques del menuts no es queden només a un mural del col·legi o als seus blocs de dibuix, sinó que s’exhibisquen a espais públics com al parc de la Font Jordana o al centre de salut.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit